Drac Estiu

La Xarxa Vives d’Universitats desenvolupa el programa Drac, que impulsa l’intercanvi d’estudiantes i estudiants entre les universitats que integren la Xarxa. El programa Drac Estiu afavoreix la participació en cursos i activitats organitzats per les universitats integrants de la Xarxa que figuren en la Guia de cursos d’estiu. La Universitat de València, amb l’objectiu d’afavorir la participació dels estudiants de la UVEG en les activitats de la xarxa, convoca aquestes ajudes.

L’objecte d’aquesta convocatòria és atorgar ajudes per a assistir a qualsevol dels cursos que figuren codificats en la Guia de cursos d’estiu de la Xarxa Vives d’Universitats de l’any 2015. Aquestes ajudes es destinen a cobrir exclusivament les despeses de desplaçament, allotjament i matrícula, i en cap cas les despeses de manutenció.

Consulteu les bases íntegres i resoluciones relatives a aquesta convocatòria. [Accediu al contingut]

4 respostes a Drac Estiu

 1. Samuel diu:

  Hola quería poder subir a la plataforma entreu los documentos que acreditan mi presencia en un curso ofertado en la Xarxa Vives para poder percibir la beca Drac Estiu 2017 pero no me deja subir dichos documentos.

  • pjsanche diu:

   Buenos días Samuel,

   Puedes enviarlos a través del correo sedi_ajudes@uv.es o prosencialmente en la oficiana del Sedi del Campus de Blasco Ibáñez (aulario III), también puedes presentarlos en cualquier oficina de registro de la Universitat de València dirigido al Sedi.

   Saludos.

 2. ana diu:

  llevo unos días intentando acceder a la sede electrónica de las DRAC d’estiu y la pestaña ‘convocatoria 2017’ tampoco funciona, ¿qué puedo hacer para solicitar la ayuda?

  • pjsanche diu:

   Buenos días,

   Tienes razón, estaba mal el enlace, ya está modificado.

   Disculpa las molestias.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


¡IMPORTANTE! Responde a la pregunta: ¿Cuál es el valor de 3 2 ?