Segona concessió de les Ajudes Drac Formació Avançada 2017

Publicada la segona concessió de les ajudes Drac Formació Avançada 2017, corresponent a les sol·licituds lliurades fins al 15 de setembre.

[Més informació]

Publicat dins de Sin categoría | Deixa un comentari

Borses de viatge. Primera resolució de 2017

Publicada la primera de concessió de les Borses de viatge 2017, corresponden a les sol·licituds presentades fins al 5 de juny de 2017

Més informació.

Publicat dins de Sin categoría | Deixa un comentari

Segona adjudicació de les ajudes Drac Estiu 2017

Publicada la resolució per la qual es concedeixen les ajudes Drac Estiu 2017 (segona adjudicació). Les persones beneficiàries hauran d’acceptar l’ajuda concedida, a través del formulari d’acceptació que serà facilitat pel Sedi, el termini finalitza el 13 de juliol de 2017.

[Més informació]

Publicat dins de Sin categoría | Deixa un comentari

Concessió de les ajudes a projectes de cooperació 2017

Publicada la resolució de la Vicerectora d’Estudis de Grau i Política Lingüística per la qual es concedeixen les ajudes per a projectes de cooperació, educació per al desenvolupament i solidaritat, per a associacions i col·lectius d’estudiants de la Universitat de València de l’any 2017, així com la normativa d’execució de les ajudes.

Les associacions i col·lectius beneficiaris hauran d’acceptar formalment les ajudes fins al 12 de juliol de 2017.

[Més informació]

Publicat dins de Sin categoría | Deixa un comentari

Concessió de les Ajudes Drac Estiu 2017

Publicada la resolució de 16 de juny de 2017, de la vicerectora d’Estudis de Grau i Política Lingüística per la qual es concedeixen les ajudes Drac Estiu 2016 per a estudiants de la Universitat de València en el marc del programa de mobilitat de la Xarxa Vives d’universitats a la Universitat de València.

Les persones beneficiàries hauran d’acceptar expressament l’ajuda concedida, mitjançant imprés normalitzat. El termini d’acceptació finalitza el 26 de juny de 2017.

[Més informació]

Publicat dins de Sin categoría | Deixa un comentari

Concessió de les ajudes per a la iniciació a la investigació 2016-2017

Publicada la resolució de concessió de les Ajudes per a la iniciació a la investigació del curs 2016-2017.

Les persones benefiàries poden desenvolupar la seua col·laboració fins al 30 de novembre de 2017.

[Més informació]

Publicat dins de Sin categoría | 6 comentaris

Publicada la convocatòria de les borses de viatge

La vicerectora d’Estudis de Grau i Política Lingüística de la Universitat de València, mitjançant el Servei d’Informació i Dinamització (SeDI), convoca les borses de viatge, per a estudiants i estudiantes de la Universitat de València que cursen estudis oficials a centres propis d’aquesta universitat per a l’any 2017.

Termini de presentació  de sol·licituds:

  • Primer termini de presentació de sol·licituds, fins al 5 de juny de 2017: per a activitats realitzades entre l’1 de desembre de 2016 i el 31 de maig de 2017.
  • Segon termini, fins al 5 de desembre de 2017: per a activitats realitzades entre l’1 de juny i el 30 de novembre de 2017.

El formulari de sol·licitud està disponible en ENTREU.
[Bases i accés al formulari de sol·licitud]

Publicat dins de Sin categoría | 4 comentaris

Ajudes Drac Estiu 2017

La vicerrectora d’Estudis de Grau i Política Lingüística de la Universitat de València, convoca les Ajudes Drac Estiu 2017, en el marc del Programa de mobilitat Drac de la Xarxa Vives d’Universitats. La convocatòria va adreçada a estudiants de la Universitat de València que participen en cursos organitzats per les universitats integrants de la Xarxa que figuren en la Guia de Cursos d’Estiu 2017.

El termini de presentació  de sol·licituds finalitza el 01 de juny de 2017.
[Més informació]

Publicat dins de Sin categoría | 2 comentaris

Drac Formació Avançada 2017

Publicada la convocatòria de les ajudes Drac Foramció Avançada 2017. El programa DRAC Formació Avançada impulsa l’intercanvi d’estudiants entre les universitats que integren la xarxa. L’obectiu del programa és atorgar ajuts per promoure la mobilitat dels estudiants de doctorat i de màster oficial universitari en relació a les activitats organitzades per la Xarxa Vives d’Universitats, així com l’assistència a cursos, seminaris o estades de recerca en altres universitats de la Xarxa.

[Més informació]

Publicat dins de Sin categoría | Deixa un comentari

Concessió de les ajudes Març per la Igualtat 2017

Publicada la resolució de concessió de les ajudes per a associacions i colectius d’estudiants de la Universitat de València per a la realització d’activitats socioculturals en el marc de “Març per la Igualtat 2017”.

El termini per a l’acceptació de les ajudes concedides finalitza el 27 de març de 2017.

[Més informació]

Publicat dins de Sin categoría | Deixa un comentari