Iniciació investigació

La vicerectora d’Estudis de Grau i Política Lingüísitca convoca ajudes per a la iniciació a la investigació per a estudiants i estudiantes de la Universitat de València que cursen estudis oficials a centres propis d’aquesta universitat.

L’objecte d’aquesta convocatòria és promoure la iniciació en tasques d’investigació dels estudiants i de les estudiantes de la Universitat de València que finalitzen els estudis de segon cicle o de grau o que estiguen cursant primer curs de màsters universitaris oficials, mitjançant l’assignació d’una beca que els permeta iniciar-se en tasques d’investigació vinculades amb els estudis que cursen i facilitar la seua futura orientació professional o investigadora.

Els candidats i les candidates han de presentar un projecte de col·laboració a desenvolupar dins d’alguna de les línies d’investigació en curs dels departaments universitaris. Aquest projecte ha de contenir les tasques a realitzar, i ha de descriure de manera expressa l’impacte formatiu complementari que el seu desenvolupament tindrà en algunes de les competències associades a les matèries troncals o obligatòries de la titulació que el sol·licitant està cursant. Aquest projecte ha de rebre l’aval del grup d’investigació receptor o del departament on s’haja de desenvolupar.

Llegiu les bases íntegres a per a conèixer la resta de requisits i obligacions dels sol·licitants, així com les resolucions relatives a aquesta convocatòria.
[Enllaç a les bases íntegres]

13 respostes a Iniciació investigació

 1. Clara diu:

  buenos días,
  Cuando el proceso esta en fase numero:46 que significa?
  gracias

  • pjsanche diu:

   Hola,

   Es una fase interna del gestor de tramitación. Si tienes alguna duda concreta sobre tu expediente, mejor realiza la cunsulta a través del correo sedi_ajudes@uv.es
   Saludos.

 2. Judit diu:

  Hola. Estamos ya en Junio, se sabe algo de la resolución? Cuando estará?

  Gracias!

  • pjsanche diu:

   Hola,

   A lo largo de mañana, dia 7 de junio se publicará la resolución de concesión y se notificará a través de ENTREU a todas las personas que solicitaron las ayudas.

   Saludos.

 3. Míriam diu:

  Hola!
  Se sap quan es publicarà la resolució de la convocatòria d’enguany?
  Gràcies.

  • cerveraj diu:

   Intentarem publicar-los a la fi de maig o principi de juny, de totes maneres ho comunicarem a través de ENTREU, una vegada tinguem la Resolució.

 4. Sylvia Georgieva diu:

  Hola!
  De acuerdo, explicaré la situación sobre la Becas Internacional y el número de créditos.
  Sin embargo, no me ha quedado muy claro si puedo o no presentarme por normativa a esta beca. Le agradecería mucho si alguien pudiera aclararme esa duda, para saber si mi solicitud sería considerada por la comisión.

  Muchas gracias!

  • pjsanche diu:

   Hola Sylvia,

   Para no publicar en el bloc información de tu expediente, contestaremos a tu duda en privado, a través de tu correo electrónico.
   Saludos.

 5. Sylvia Georgieva diu:

  Buenos día,
  he estado leyendo los requisitos académicos para esta beca, y dice textualmente ¨haber superado 180 créditos a 30 de Septiembre¨. El curso pasado, fui beneficiaria de la beca de un programa internacional para estudiar en EEUU, y esto influenció en mis créditos, con lo que a 30 de Septiembre yo tenía 174 créditos superados, sin embargo, a día de hoy, 15 de Febrero, tengo 192 créditos superados.
  Mi pregunta es, ¿significa hasta 30 de Septiembre, qué podría hacer en este caso?

  • pjsanche diu:

   Buenos días,

   Indica esta situación en el apartado observaciones de la solicitud y coprobaremos con tu centre la situación de tu expediente.

   Saludos.

   • Sylvia Georgieva diu:

    Hola!
    De acuerdo, explicaré la situación.
    Sin embargo, no me ha quedado muy claro si puedo o no presentarme por normativa. Le agradecería mucho si alguien pudiera aclararme esa duda.

    Muchísimas gracias!

 6. Victor diu:

  Hola,

  En entreu la meua sol·licitud seguix en “fase 10”, es sap quan ens moureu a la fase de finalització d’expedient i quan es realitzarà el pagament?

  Salutacions i moltes gràcies.

  • cerveraj diu:

   Bon dia,

   Com veuràs ja ho hem canviat de fase el teu expedient, i quant al pagament, aquest es realitzarà pròximament.

   Salutacions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


¡IMPORTANTE! Responde a la pregunta: ¿Cuál es el valor de 6 12 ?