Art Públic

Mostra d’Art Públic per a Joves Creadors Art Públic/Universitat Pública.

La Universitat de València, mitjançant el Sedi (Servei d’Informació i Dinamització d’Estudiants), dins de la programació d’activitats culturals del Festival de Benvinguda, convoca anualment la Mostra d’Art Públic per a Joves Creadors Art Públic/Universitat Pública.

Amb aquesta convocatòria, la Universitat de València pretén dinamitzar els espais públics dels seus centres  i transformar l’entorn universitari en un lloc d’intervenció artística obert a la societat, interpretant també internet com un espai públic en un context d’interacció. Així mateix, es pretén fomentar la difusió de les propostes dels joves artistes i implicar-los en les activitats de benvinguda al nou curs.

Podeu consultar la darrera convocatòria i els catàlegs de les mostres d’edicions anteriores al bloc Dinamitzacio.

Parlem d’Art

La Universitat de València, a través del Sedi, enseta Parlem d’Art, un nou projecte que s’emmarca en el programa Art Públic / Universitat Pública de la Delegació i que promou l’organització per part d’estudiants d’aquesta universitat d’activitats de reflexió i debat sobre l’art contemporani.

Podeu trobar tota la informació al voltant d’aquest projecte al blog Dinamitzacio.

Una resposta a Art Públic

  1. camilo diu:

    el Arte publico debe de conllevarse contantemente para realizar y prosperar el crecieminto en la cultura y la mente humana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


¡IMPORTANTE! Responde a la pregunta: ¿Cuál es el valor de 9 5 ?